Anatomisk hovedpude

Anatomisk Hovedpude. “Bedst i test”
Få en behagelig søvn, mens du aflaster nakkens led og muskler.
Pris kr. 580,-

Lån uforpligtende og gratis en testpude i nogle dage inden evt. køb af en ny og frisk Royal Rest Hovedpude (benyt eget betræk under afprøvning)

Royal Rests® dokumenterede fordelagtige egenskaber er kommet mange til gavn i forbindelse med konstaterede ryg- og nakkeproblemer og har i 20 år givet lindring og god søvn for tusindvis af tilfredse brugere.

Pudens udformning er af afgørende betydning for, at din nakke får den naturlige hvile, der styrker den mod dagligdagens monotone belastninger. En Royal Rest pude indeholder to ergonomiske og fjedrende støtte­kerner i et fast materiale, der holder nakkehvirvlerne i deres naturlige position. Støttekernernes placering og størrelse gør det muligt for alle – stor som lille – at benytte denne pude med et optimalt resultat.

Anatomisk udformet hovedpude. Royal Rest® Original-puder fremstillet af traditionelt højelastisk komfortskum. Puden er formet, så man valgfrit kan finde komfortabel støtte i både rygliggende og sideliggende. Specialsyet bomuldsbetræk medfølger, men alm. pudebetræk (50 x 60 cm) passer også til puden.

Royal Rest puden er samtidig behagelig at sove med, idet støttekernerne er omgivet af et blødt og luftigt materiale der giver aflastning og maksimal komfort ved at følge hovedets og nakkens form.

Royal Rest er i alt sin enkelthed: puden, der kombinerer bløde og faste materialer i en unik, ortopædisk udformning.

En sammenlignende undersøgelse af seks forskellige nakkepuder udført ved Universitetshospitalet i Lund og Royal Rest® blev testens bedste. I en periode på 8 måneder har man blandt patienter og plejepersonale fået testet seks forskellige puder, hvor en af dem var Royal Rest®.

Resultatet blev, at Royal Rest® fik en hel del flere stemmer som den bedste pude i alle henseender. Begrundelsen for at vælge Royal Rest® som første alternativ var primært, at den var blød og behagelig, og at den samtidig gav både afslapning og en behagelig støtte.

Præcis de egenskaber, som ligger til grund for selve konstruktionen af Royal Rest® opfattes således også af patienter som værende afgørende for, hvorfor man valgte Royal Rest® som det bedste alternativ.

Har du en forespørgsel?

Send en besked via formularen, ring på tlf. nr.: (+45) 98 99 24 24 eller send os en email på fv@loekkenfys.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.


Benötigen Sie Physioterapie?

Ich spreche Deutch! Rufen Sie mich an.

Wir verabreden einen Behandlungstermin. Lymphdrainage, Behandlung von akuten und chronischen Zuständen; Z. B. Rückenschmerzen, Nackenschmerzen Verstauchungen.

Oder einfach nur eine schöne Massage.

Klinikken er akkrediteret. Se mere her