Utilsigtede hændelser og skader

Ingen er ufejlbarlige Alle kan blive bedre. Og du kan have ret til erstatning.

Som patient hos en autoriseret behandler inden for sundhedssystemet i Danmark har du rettigheder. Og jeg har på klinikken en stor interesse i at lære af eventuelle fejl; små såvel som store, så jeg kan blive bedre i mødet med klinikkens patienter og deres pårørende. Jeg hjælper gerne med detaljerne, hvis du får brug for det. Det er jo i fælles interesse, at dine (og mine) rettigheder bliver opfyldt.

Det kan både være såkaldte “utilsigtede hændelser”, som måske nok endte godt, måske med en slags forskrækkelse, men som i situationen lige så godt kunne være gået galt. Måske med personskade og / eller tiingskade til følge. Dèn slags hændelser kan man lære af, og forhåbentlig undgå fremadrettet.

Det kan også være, at du som patient uheldigvis bliver påført en skade. Enten i forbindelse med behandlingen (fejlbehandling), eller under din færden eller udførelse af anviste øvelser på klinikken. Sker der skade under hjemmebehandling, er dette også omfattet. Nedenstående links står til din rådighed. Bemærk at de også kan benyttes, selvom hændelsen eller skaden er sket hos en anden behandler end Fysioterapien Løkkenshus.

Er du blevet skadet i forbindelse med din behandling?
Læs Patienterstatningens pjece ”Skadet efter behandling eller medicin? Se om du har ret til erstatning”.

Har du oplevet en utilsigtet hændelse i forbindelse med din behandling?
Læs Styrelsen for Patientsikkerheds pjece ”Hjælp os til at blive endnu bedre”.

Har du en forespørgsel?

Send en besked via formularen, ring på tlf. nr.: (+45) 98 99 24 24 eller send os en email på fv@loekkenfys.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.

Benötigen Sie Physioterapie?

Ich spreche Deutch! Rufen Sie mich an.

Wir verabreden einen Behandlungstermin. Lymphdrainage, Behandlung von akuten und chronischen Zuständen; Z. B. Rückenschmerzen, Nackenschmerzen Verstauchungen.

Oder einfach nur eine schöne Massage.

Klinikken er akkrediteret. Se mere her