Om Fysioterapeut Frank Vangsgaard

Jeg blev uddannet på Ergo- & Fysioterapeutskolen i Aalborg i 1994. Uddannelsen varede på daværende tidspunkt 3 år.

Siden arbejdede jeg på Behandlingscenteret Østerskoven ved Hobro med børn og unge med medfødte eller erhvervede hjerneskader. Formålet med deres ophold på Behandlingscenteret Østerskoven var dels optræning, dels at afdække hvilken boform og hjælpemidler der ville passe til de enkelte unge efterfølgende.

I en kortere periode arbejdede jeg som distriktsfysioterapeut ved daværende Pandrup kommune. Her arbejdede jeg med dels individuel træning, holdtræning samt tilpasning og hjemkøb af hjælpemidler til borgerne. Jeg underviste desuden borgere og kommunens ansatte i diverse ergonomiske problemstillinger.

I 1995 kom jeg i gang som privatpraktiserende fysioterapeut ved Klinik for Fysioterapi i Pandrup. Jeg arbejdede dels på klinik, dels med hjemmebehandlinger i patienternes eget hjem, på plejehjem samt på amtslige og kommunale instititutioner. Jeg arbejdede i Pandrup i 3 år, indtil jeg fik mulighed for at starte Fysioterapien Løkkenshus i Løkken i 1998.
Under min ansættelse i Pandrup havde jeg adskillige undervisningsopgaver i ergonomi, arbejdsstillinger, fysiologi m.v. på diverse AMU-Centre i hele Nordjylland samt på Skolen for Social- og sundhedsasstistenter i Hammer Bakker. Ligeledes afholdt jeg kurser for forskellige idrætsklubber og foreninger.

Efter opstart af Fysioterapien Løkkenshus i Løkken har jeg været travlt beskæftiget dels på klinikken, hvor jeg efter bedste evne har betjent lokale samt byens gæster, dels på hjemmebehandlinger som tilbydes i Løkken og opland i alle retninger.

Desuden har jeg gennem ca. 6 år varetaget undervisning på ryghold på vegne af daværende Løkken-Vrå kommunes Sund By i motionscenteret i Løkken Idrætscenter. Der har været afholdt mange morgen og aftenkurser i områdets virksomheder samt for kommunalt ansatte gennem årene.

Efteruddannelse
Gennem årene har jeg taget adskillige efteruddannelseskurser. Bl. a. McKenzie-kurser, Manuel Terapi kurser, “Best of Manual Therapi kurser”, Praksiskørekort, Kurser i børnebehanding, massagekurser, akupunkturkurser m.fl.

Har du en forespørgsel?

Send en besked via formularen, ring på tlf. nr.: (+45) 98 99 24 24 eller send os en email på fv@loekkenfys.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.Benötigen Sie Physioterapie?

Ich spreche Deutch! Rufen Sie mich an.

Wir verabreden einen Behandlungstermin. Lymphdrainage, Behandlung von akuten und chronischen Zuständen; Z. B. Rückenschmerzen, Nackenschmerzen Verstauchungen.

Oder einfach nur eine schöne Massage.

CORONA UPDATE

Klinikken er ÅBEN.

Der arbejdes i henhold til Sundhedsstyrelsens Retningslinjer.

Fremmøde kun efter aftale pr tlf . 98 99 24 24 eller 40 41 20 11.

  • Klinikken kører med HELTIMES INTERVAL. Kun halvt så mange aftaler pr dag.
  • KOM ALENE, hvis muligt
  • Der er håndsprit til rådighed, som du bedes benytte
  • HOLD AFSTAND til andre patienter Vis hensyn.
  • Du må ikke have feber eller andre tegn på sygdom, (feber, hoste, ondt i halsen, hovedpine, muskelømhed og åndenød).
  • Har du i forvejen et dårligt immunforsvar, er det bedst at vente med at få behandling, eller du bør komme på et tidspunkt, hvor der ikke er andre på klinikken.
  • Hjemmebehandlinger tilbydes stadig, hvis det er forsvarligt og absolut nødvendigt.

Hvem kan få behandling?

  • Sundhedsstyrelsen definerer det som at behandlingen skal gives for at opretholde dit funktionsniveau eller hindre det i at blive værre. Opretholde din livskvalitet eller din arbejdsevne. Fysioterapeuten vil vurdere nødvendigheden i behandlingen og en evt. fortsættelse af denne.

Hvis du er i tvivl eller har spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 40 41 20 11